Mijn gewaardeerde klanten

Hieronder een overzicht van restaurants waar ik met regelmaat en veel enthousiasme ben te vinden:

B&E Catering
B&E Catering en events verzorgt al 25 jaar catering van het hoogste niveau op de mooiste event locaties in de regio Amsterdam. In nauwe samenspraak met onze klanten en partners ontwikkelen wij voor elk event, klein of groot, een culinair concept op maat.
REM Eiland
Met stoere en industriële elementen van het voormalige broadcast platform en het verbluffende uitzicht geeft het de bezoeker een geheel nieuwe ervaring waar je niet omheen kunt. Eten en drinken bij REM Eiland is dan ook niet zomaar een beleving, het is een beleving met een verhaal.
Harbour Club Vinkeveen
Een unieke locatie in aan de Vinkeveense Plassen met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen.
The Lobby
The Lobby represents a unique place where restaurant, cafe, bar, and creative event spaces collide in an inspiring setting. In short: a “culinary living lobby”. Come and be inspired by our team's passion for delicious food, great wine and friendly service at our second restaurant in Amsterdam, The Lobby Fizeaustraat.
Wilde Zwijnen
Op onze menukaart staan met name door de Hollandse keuken geinspireerde gerechten. We gebruiken producten uit de streek en het seizoen dus de kaart wisselt regelmatig. Anders dan de naam WILDE ZWIJNEN doet vermoeden serveren we naast vlees ook vis- en vegetarische gerechten.
Pont 13, Amsterdam
Pont 13 is dagelijks vanaf 12.00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Een vergadering of presentatie tot 10 personen? Huur dan de voormalige machinekamer benedendeks. Tevens is de Pont volledig af te huren voor besloten evenementen zoals verjaardags- en bedrijfsdiners en/of feesten.
Pesca
Enjoy fish in a new style. Theatre of fish.
Carter
Carter serves a contemporary French bistro menu inspired by the vibrant dining rooms in New York and London. The kitchen team shares their take on classics with a twist throughout the menu, highlighting favorite bistro fare interpreted through their emphasis on seasonality, sourcing and modern techniques.
The Roast Room
THE ROAST ROOM is de unieke vleesbelevenis van Nederland. Omgeven door ambacht, open keukens met Beech ovens en het stoere maar klassieke interieur kunt u genieten van de mooiste stukken vlees, burgers, vleeswaren en worsten uit eigen slagerij.

Heeft u tijdelijk een (Chef) kok nodig in de Regio Amsterdam? Neemt u contact met mij op. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.